Nepārslogojieties: horoskops visām zodiaka zīmēm nedēļas nogalei 16. un 17. decembrim

Kā katram horoskopa pārstāvim tuvojošos nedēļas nogali pavadīt pēc iespējas produktīvāk, lai nedēļas nogale noritētu veiksmīgi un bez starpgadījumiem.

Auns

Aunam decembra trešā sestdiena būs rosīga. Nepārslogojiet un nepārdzesējiet, lai izvairītos no problēmām pirms janvāra brīvdienām. Svētdiena piemērota mājas darbiem un gatavošanās Jaunajam gadam.

Vērsis

Vērsim šajā nedēļas nogalē jākoncentrējas uz iepirkšanos un gatavošanos Jaunajam 2024. gadam. Jāpērk sastāvdaļas svētku ēdieniem un jauni dekori.

Dvīņi

Dvīņiem ieteicams samazināt kontaktus ar cilvēkiem un izvairīties no cilvēku pūļiem sabiedriskajā transportā un veikalos. Labāk ir pavadīt laiku mājās, darot to, kas jums patīk.

Vēzis

Trešo decembra brīvdienu Vēžiem labāk pavadīt kā vēlas. Jūs varat būt aktīvs un apmeklēt iepirkšanās centru vai atrakciju parku, vai arī palikt mājās un atpūsties pēc iespējas pasīvāk.

Lauva

Lauvām ieteicams sākt organizēt svētku dekoru savās mājās nedēļas nogalē. Īpaša uzmanība jāpievērš Jaungada egles dekorēšanai saskaņā ar Zaļā koka pūķa – 2024. gada simbola – vēlmēm. Tāpat ir vērts ieplānot galveno ziemas svētku tikšanos, lai uzlabotu garastāvokli.

Jaunava

Jaunavām nedēļas nogalē jābūt gatavām dažādām pārmaiņām. Sestdien var notikt daudzi veiksmīgi notikumi un jūsu plāni var piepildīties.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras 2024. gada janvārī saņems likteņa dāvanas

Tomēr svētdiena var būt garlaicīga un sabojāt visus jūsu atvaļinājuma plānus.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Leave a Comment